Pavitar Yoga Studio

Kundalini Yoga & Shakti Dance

Online Blauwe Lotus reeks

Een reeks van Kundalini Yoga geïnspireerd op de symboliek van de mysterieuze Blauwe Lotus

De inspiratie voor deze reeks komt van de Blauwe Lotus, de bloem uit het oude Egypte met rijke medicinale eigenschappen. Eén daarvan is dromen tot bewustzijn brengen en dromen we niet allemaal samen onze nieuwe wereld? Het is een 'uplifter' van hartsbewustzijn en intuïitie en houdt een hoge vibratie. Haar wortels groeien onder het wateroppervlak in de modder en reiken vanuit de densiteit, het onbewuste naar de zon om in het licht te bloeien.


Meer over de Blauwe Lotus en deze reeks kan je beluisteren in het 'Welkom' filmpje dat je als preview kan bekijken.

De reeks bestaat uit modules, er is een module met de basics van kundalini yoga (mocht het je eerste reeks zijn of je eens een herhaling wil), een module voor vrouwen, een module met opwarmingen specifiek voor deze reeks, 10 kriya's voor 10 weken lang en nog langer te herbekijken als je wenst. Meditatie's, een yoganidra en een bonusmodule met oefeningen om je zenuwstelsel te reguleren, want de Blauwe Lotus staat ook voor diepe ontspanning.


Hoe gaat het in zijn werk?

Via onderstaande link kom je op het platform van de online cursus, dan zie je 'Create a new account', waar je je naam, emailadres en een wachtwoord kan invullen. Dan zal je de cursusinhoud kunnen bekijken alsook de preview video.

Erna kan je kiezen of je via dit platform inschrijft en betaalt (enkel kredietkaart) of je kan ook 99€ overschrijven op mijn rekeningnummer BE62 7310 1827 3761 met als vermelding 'je naam + Blauwe Lotus reeks', dan voeg ik je manueel toe.

Blauwe Lotus reeks

Online 'Reis doorheen de Chakra's' reeks

Ondertussen is er ook een tweede online Kundalini Yoga reeks waarin we de chakra's verkennen met creatieve shakti opwarmingen, Kriya's en meditaties. Er zijn 8 modules, alsook een module met alle basics voor beginners in Kundalini Yoga. Het is een ideale manier om stroming in je lichaam en leven te brengen via de energiecentra die ons leven sterk beïnvloeden.

Hoe inschrijven?

Via onderstaande link kan je inschrijven via het platform (enkel kredietkaart) of je kan ook 69€ overschrijven op mijn rekeningnummer BE62 7310 1827 3761 met als vermelding 'je naam + Reis doorheen de chakra's reeks', dan voeg ik je manueel toe.

Reis doorheen de Chakra's reeks

0